Spalnice so zakon

Ali ste vedeli, da v spalnici preživimo več kot 50% našega življenja? Zato je izjemno pomembno, da jih opremimo primerno za naše potrebe saj se bomo le tako v njih počutili dobro. Spalnice morajo vsebovati veliko posteljo z nočnimi omaricami, veliko prostorno omaro za oblačila, meke preproge za tla, nočne lučke in podobno opremo, ko poveča njihovo funkcionalnost ter poveča udobje prostora.Več informacij  za spalnice, ki so primerne za vaš dom najdete na spletni strani: http://www.salonpohistva.si/spalnice.

Spalnice so torej ena od pomembnih izbir pri ustvarjanju primernega doma v katerem se boste počutili dobro. Ker v njih preživimo tako veliko časa in ker se želimo počutiti v njih kar se da dobro je potrebno med nakupom testirati kakšne vibracije nam oddaja prostor oziroma pohištvo. Potrebno je kombinirati prave barve, dodatke in še kaj da si lahko zagotovimo optimalen izgled.

spalnice

Cene spalnic so seveda zelo različne. Komplete spalnic z vso opremo lahko najdete že od 1000€ dalje. Če želite pred nakupom vaše bodoče pohištvo tudi testirati se lahko oglasite v salonu pohištva, kjer imajo razstavljene različne kose ter med celotno zbirko izberete tiste, ki so dovolj veliki in vam odgovarjajo za nakup. Prijazni prodajalci vam bodo pomagali pri izbiri ter vam podali pomembne informacije, ki bodo zagotovile pravo izbiro. Salon se nahaja na Tbilisijski 59 v Ljubjani in je dostopen tudi z mestnim LPP avtobusom.

Spalnice, ki so razstavljene v salonu lahko naročite in pripeljali vam jih bodo na dom ter po potrebi tudi zmontirali. To vam bo olajšalo delo saj ne bo potrebe po premikanju pohištva s prijatelji saj bo ekipa monterjev to naredila za vas. Svoje spalnice pa lahko naročite tudi v spletni trgovini na strani salonpohistva.si. Tako bo dostava še hitrejša in kmalu po naročilu boste lahko uživali v udobju vaše nove spalnice.

Poskrbite zase in za svoje bližnje. Udobna spalnica vam bo namreč zagotovila več energije, ki pa je nujno potrebna v današnjem stresnem življenu.