Kartuše Maribor

imate doma ali kje drugje tiskalnik, ki potrebuje kartuše? Trgovina s kartušami v mariboru vam je najboljša izbira, če želite imeti kakovostne in cenovno ugodne kartuše.

Kartuše Maribor lahko kupite prek spleta, lahko pa tudi prevzemete ročno na Titovi cesti 44 v Mariboru. Če boste prišli iskati kartuše v poslovalnico boste lahko plačali samo z gotovino, lahko pa naročite prek spleta, kjer je možno plačilo tudi s kartico. V nakupu nad 35EUR vam bo podjetje zagotovilo brezplačno dostavo na dom in 2 letno garancijo.

Najbolj popularne in najbolj prodajne kartuše so za tiskalnike: HP 350, HP950, PGI-570,FX-10, HP CE285A.

Kartuše maribor vam ponujajo Kartušo HP350 XL black, je črna kartuša, ki ima veliko večjo kapaciteto od originalne kartuše in je zelo kakovostna. Kapaciteta te kartuše je 35ml, kar pomeni da se lahko natiska vsaj 1000 strani, originalna kartuša pa ima samo 25ml kapacitete. Če pa imate barvni tiskalnik pa lahko zraven dokupite tudi barvne kartuše, ki imajo 21ml in so samo za nekaj evrov dražje.

Kartuše Maribor

Komplet kartuš podjetja Canon ima zelo kvalitetne kartuše, v največji možni kapaciteti. Tovtstne kartuše imajo več črnila kot pa imajo originalne. Dobili jih boste v kompletu petih barv, za barvno tiskanje. Črna kartuša ima kapaciteto 28ml, ostale pa ki so barvne pa imajo štirikrat po 16 ml kar je za 3 ml več od originalnih. Te kartuše lahko dobite po cenovno ugodni ceni in so zelo kvalitetne. Lahko pa tudi kupite kartuše v posamezni barvi, naprimer samo v modri ali pa samo v rumeni ali kateri drugi barvi. Tako veliko kartušo imajo samo kartuše Maribor.

Kartuše maribor vam pa tudi ponujajo črne tonerje, ki so kompatibilni za več kot 30 tiskalnikov, kar je precej.. Ta toner ima gromozansko kapaciteto tiskanja od originalnega kajti lahko natiska tudi do 3000 strani, originalen pa lahko natiska samo 2000 strani, to je za kar 33% manj kot lahko natiska originalni tiskalnik. Črni toner vas bo prišel po zelo ugodni ceni, za kar 18€.

Kartuše maribor so zares prava izbira če potrebujete nove in kvalitetne kartuše.